Tijd voor actie!!!

Nog 10 dagen. Dan is het zover. Wat? Dat ga ik je vertellen. Lang heb ik het voor me gehouden maar nu mag (MOET) iedereen het horen! In mijn vakantie van 24 juni tm 14 juli ga ik een mega mars lopen.

Voor ieder strafbaar incident in 2023 tegen 1 van mijn collega’s minimaal een halve kilometer van station naar station. Dat komt neer op minimaal 521 kilometer. In 21 dagen.

Want genoeg is genoeg ! Bovenaan deze blog mijn route. En een QR code naar mijn blog. Ook zal ik tijdens mijn tocht mijn live locatie gaan delen en vlogs/ blogs gaan bijhouden. Hier op X en op mijn blog op WordPress. En via LinkedIn. Ik hoop dat enkelen van jullie een stukje zullen aansluiten. Al is het maar een kilometer ☺️

En wellicht zijn er mensen langs de route die mij kunnen helpen aan een slaapplek voor de nachten. Of een plek om even te kunnen eten/ mezelf op te frissen.
Loop mee, deel mee, en help mee om politiek, gemeentes, provincies wakker te schudden en te bewegen dit maatschappelijk probleem NU samen met de bedrijven die het aangaan op te lossen.

Dus nee, niet alleen @NS_online , maar ook @RETRotterdam , @HTMBedrijfsinfo, @Arriva_NL @KeolisNED , @UOV_info, @RRReisOnline, @GVBnieuws en alle andere vervoerders die ik nog mis. Tag alles en iedereen die je maar kunt bedenken om dit zo groot mogelijk te maken! Zodat we samen het probleem kunnen oplossen. Want het personeel staan dag in dag uit, 24/7 klaar voor juist die maatschappij. Er moeten nu oplossingen komen. Stop met praten en zet stappen! Geen (blaren) pleisters plakken (dat doe ik wel in die 21 dagen), maar de oorzaak aanpakken! 

Zet die stappen om de veiligheid te vergoten. En zet die stappen met mij op mijn tocht! Want zonder mijn collega’s : al het OV personeel en ik geen treinen, geen bussen, geen trams en geen metro’s. Wij houden echt enorm van ons werk, we hebben de mooiste baan ter wereld, we komen nog steeds iedere dag met een lach naar onze standplaatsen om miljoenen mensen per dag van a naar b te brengen. Maar wij willen ook weer iedere dag veilig, gezond en lachend naar huis!

Ik hoop ook dat er bij de finish van mijn tocht in Den Haag , een eind gemaakt kan worden aan al het praten en een begin gemaakt kan worden voor concrete multidisciplinaire aanpak. 

Help mij mee !

#IkLoopWantIkSpoorNiet
#DeReisVanMorgen #StopAgressie #AgressieSpoortNiet #MaarIkOokNiet #Conductrice #NS #Streekvervoer #FNV

Volg mijn reis op X : @PBarlingen

Volg mijn live locatie : via een dagelijks gedeelde link op dit blog, X, LinkedIn (Priscilla van Barlingen) en Facebook (Priscilla van Barlingen).


Reacties

4 reacties op “Tijd voor actie!!!”

  1. Josiane Avatar
    Josiane

    You replied to this comment.

    1. Super ! Dank jullie wel !

  2. […] Van Barlingen told the radio before her action began. New Hampshire. Van Barlingen finishes Her walkwhich passes through Amersfoort, Zwolle and Tilburg, among other cities, after three weeks at The […]

  3. Een geweldig initiatief. Dikke pluim. Ik hoop dat er collega’s van u zijn, die een wandeling door de noordelijke provincies maken.

Plaats een reactie