Best een beetje spannend

Eerlijk is eerlijk, ik vind het beste een beetje spannend. Het is ook niet niks, en het gaat zeker weten een enorme uitputtingsslag worden.

Dat is ook precies de reden, dat toen ik deze actie bedacht het direct heb doorgestuurd naar oa de bestuurder van FNV Spoor Henri Janssen. Mijn eigen stok achter de deur. En ja, dat was midden in de nacht 🙄

Nu de weken zo verstreken, ben ik steeds dieper in de organisatie gedoken. Want er is nogal wat voor nodig. Kleding, schoenen, rugzak. En niet zomaar spullen, nee : goede spullen. Google was even m’n beste vriend. Blogs en websites afgestruind naar tips voor goede schoenen, fijne rugzak, sokken, shirts enz. En wat neem ik mee ? Want het liefst loop ik natuurlijk met een zo’n licht mogelijke rugzak. Maar ik moet wel noodzakelijke dingen meenemen zodat ik mezelf evt kan omkleden ; Falke cool sokken, naadloos ondergoed, en wat extra kleding. Ik moet genoeg drinken & eten : Waterzak en voor de smaak wat waterdrops. En alvast even een paar proteïne bars. Maar ik moet ook mezelf kunnen repareren ; een ehbo kit is dan wel een handige toevoeging.

Blijft het droog? Gaat het regenen? Wordt het warm of toch koud ? Ok, wat poncho’s, een lichtgewicht bodywarmer, merino wollen shirts met korte en lange mouwen en een afritsbare trekking broek gaan mee.

Mijn telefoons moet ik natuurlijk wel aan kunnen houden. Want anders kan ik geen locaties of blogs en vlogs delen en ik zal ook wel wat muziek kunnen gebruiken op de momenten dat ik alleen loop ; okok een zo licht mogelijke maar wel forse powerbank en bedrade oortje (scheelt weer opladen) Ingepakt!

Maar hoe laadt ik die powerbank op, als ik nu net ff geen plek heb om dat te doen ? Want het kan natuurlijk voorkomen dat dat gewoonweg niet kan : oplossing! Een opvouwbaar zonnepaneel 😁

Zonnepaneel voor aan mijn tas !

Hmm zon… Wat nou als het prachtig weer wordt ? Zonnebrand, pet, nek bescherming, lichtgewicht koelhanddoek : hoppa in de tas.

Ik heb aan zoveel dingen gedacht, maar heb ondertussen ook mijn tas al meerdere malen weer uitgeruimd, uitgedund aan spullen (winkels genoeg onderweg) en weer ingepakt. Want wat heb je nu echt nodig? Als je hoopt iedere dag ergens te kunnen slapen, en zelfs in het uiterste geval even heen en weer reist naar 1 van de plekken waar je altijd terecht kunt ?

Mn schoonvader heeft zelfs al aangeboden om me op te halen als het nodig is, om me de volgende ochtend weer terug te brengen maar waar ik gebleven was… Vanuit LIMBURG !

Komt goed ! Alles komt goed Pris.

Maak je niet druk, gezonde spanning is goed, en vertrouw op je koppigheid (daar heb ik nogal wat van), je bereik (die is best behoorlijk) en de steun van de mensen (die is zeker aanwezig!)

Ik heb zowel in Noord West, Noord, Oost, Zuid en West plekken waar ik zowieso terecht kan, dus ik geniet gewoon van de komende week.

Nog 1 week werken, en dan ga ik Nederland van een andere kant zien, en zij ook een andere kant van mij. Geloof in me, of doe het niet : maar ik ga het gewoon doen!


Reacties

Plaats een reactie