Dank! & Route aanpassing

Lieve mensen : Goeiemorgen! Na een heerlijke nacht, vanochtend toch weer vroeg wakker geworden. Ik ben net met vriendlief ( 1 km en lopend) boodschappen gaan doen, en ook voor mezelf, is mijn besluit van gisteren om niet te lopen vandaag en morgen inmiddels de juiste geweest. De zon was om 8 uur al zo heet en sterk, dat ik het nog geen 10 km had uitgehouden en het misschien wel erger had kunnen aflopen. Ik loop, om agressie te stoppen, voor collegas die gewond raken of met een trauma thuis komen te zitten. Dan moet ik niet mezelf aandoen, wat ik probeer te voorkomen. Nu klinkt dit bericht voor anderen misschien raar, maar ikzelf vond het gisteren geen fijne beslissing. En heb mezelf echt om moeten praten. En toch ging ik met een slecht gevoel maar bed. Ook heb ik, naar aanleiding van deze beslissing, de route onder de loep genomen. Ik zal vrijdag, als de temperatuur is gezakt, mijn route weer starten op Amsterdam naar Utrecht. De volgende dag zal ik richting Amersfoort gaan, en de dag erna start ik in Deventer naar Apeldoorn. Dan is vanaf daar mijn schema weer zoals ie er verder op staat. Helaas zal ik dan niet in Zwolle komen. Maar wellicht kan ik die later nog oppakken. En desnoods, op 1 van mijn vrije dagen na mijn vakantie. Want dat wandelen, bevalt me wel. Ik geniet er enorm van. De omgeving , en gewoon Nederland vanaf een andere kant bekeken.
Ik waardeer de steun enorm, en ook alle lieve berichtjes nav mijn besluit.
Hieronder nog een foto van gisteren, toen een aantal collega’s met mij opliepen. Jullie steun hier online, is echt net zoveel waard.  Dank jullie wel!  #AgressieSpoortNiet


Reacties

Eén reactie op “Dank! & Route aanpassing”

  1. Willeke Oerlemans Avatar
    Willeke Oerlemans

    Je hebt een supergoede beslissing genomen! Ik heb met deze temperatuur in Nijmegen gelopen maar ik was geoefend. Had het idee om je in Amersfoort te gaan opzoeken maar als je daar bent, maar nu kom je als ik met vakantie bent. Heel veel succes!!

Plaats een reactie